A különleges varázsa a gyerekszoba részletezni

A különleges varázsa a gyerekszoba részletezni. Gyönyörű háttérképek, bolyhos párnázott székek, szekrények, asztalok díszített strassz, különleges formájú, tükrök és polcok, lekerekített sarkokkal, egy csomó gyöngyök, tollak és műszőrme – ezek olyan darabok, amelyeket érdemes odafigyelni. Ebben a teremben, a lány érdekes lesz növekedni és fejlődni. És bátrabb tervezési döntések szedése, a váratlan dekorációs ötletek jelenik meg Gyerek bútor tömör fából, és a több móka van hely a lányok. Ezen túlmenően, ez a stílus lehet tartani, és az időszak egyre a lány. Meg kell majd cserélni csak néhány tartozékok és a gyermekágy. Szoba lányok nézd Barbie stílus, ha egy kis változás, és átalakítja az egyes elemek a belső és bútorok.
85006476
Tartalmaz egy dupla elrendezés gyerekszoba
Munka több helyet, persze, könnyebb, mint a kisebb szoba, de szükség van egy speciális megközelítést a gyermekek számára, szállást biztosító két gyermeke van. Amikor a tér éppen olyan fontos, mint a levegő, meg kell említeni a nem szabványos ötleteket.

Képek (12) .jpgSovmestnoe elhelyezés lehet a probléma, hogy az emberek minden korosztály számára. Azonban abban az esetben Gyerek bútor tömör fából tartózkodik ugyanabban a szobában két gyermek, hogy külön a teret, akkor a kreatív módszerek – így könnyen kockázatának csökkentése csatákat helyet. Különben is, hogy ki a szoba két, akkor a különböző díszítések, és integrálják az egyedi stílus minden gyermek a szoba dekoráció.

A fő szabály együttélés sérthetetlenségét a magántulajdon. Végtére is, a gyermek van kötve, hogy önálló kiválasztott telek területe minden gyermeknek. Dobozok tárolására személyes tárgyak, akasztók a szekrényben, asztal, szék és polcok – csak a lista tetején a személyes tulajdon. Elosztjuk a teret és így csak a közös használatra játékok terén és díszítő elemek, akkor képes lesz arra, hogy figyelemmel kíséri a tisztaság és a rend nélkül, amelyek zavarhatják a gyerekek és kiváltása nélkül használhatatlan spory.images11.jpg

Ismerkedés a készítmény a vázlat, megbeszéli a gyerekekkel a kedvenc színei, és a gyerekek témákat. Töredékek a kedvenc mesék és képregények lehet díszíteni ágynemű, dekoratív párnák, takarók, órák, szőnyegek és egyéb kiegészítők. Készíts egy listát, hogy mi minden gyermek ideálisan szeretné, hogy a szobában. Mérjünk minden “profik” és a “hátránya”, és határozza meg a helyét egy lehetséges felosztása helyet. Próbálja meg azonosítani a gyermekek egyenlő teret egyéni használatra, és a lehető legnagyobb Gyerek bútor tömör fából föld szerencsejáték-övezetben. Mi volna képes tárolni játékok, szekrény, fali dekoráció, polcok, falióra, világítás, sport területén. Annak érdekében, hogy ne okozzon csalódást a gyerekek, egyesítik a választott szín, és nem tesznek egyértelmű felosztása zónák egyértelműen hangsúlyozott tartozékok és dekoráció. És annak érdekében, hogy mentse több helyet játszani, használja az emeletes ágy vagy emeletes ágy (például elrendezéssel ágyak derékszögben), vagy szekcionált kis ágy, ahol egy ágy tekercs kerekeken alól a másik – kompakt és kényelmes!